WOUT’S KWEKERIJ
Welkom Nieuwsflits Producten Diversen Publicatie Fotoalbum Contact 
Diversen

-Rondleiding voor groepen: vanaf 20 mei mogelijk  (duur ca. 1 uur a € 3,50 p.p.).

-Pakketten op maat: groenten en fruit in kadoverpakking,  fruitmanden, schoolfruit en bedrijfsfruit, bij interesse bel of mail  voor de aanbiedingen.
-Boekjes In de verkoop:  

  "risico's van de nuttiging van E nummers",  € 11,95

 “natuurlijk en gezond (op)voeden” en “100% gifvrij, slank en gezond”  door Julia Kang 19,95€/ deel.


Informatie hier in te zien:  Codex Alimentarius en veel meer (straling, genetisch gemanipuleer, tomaatplant aan de infuus etc.). 

M.b.t. het middels de diverse media van het in een negatief daglicht stellen van de Biologische sector:

Commercie, overheid met zijn  bijbehorende ambtenaren, multinationals, Noord- en Zuidamerika, en meer hebben totaal geen enkel financieel  belang bij biologisch. Er word geen kunstmest, kunstsubstraat, bestrijdingsmiddel, plastic, zinloos leidingwater,genetisch gemanipuleerd zaad, etc. aan verkocht. Tevens minder opbrengsten uit de aardgas- en elktriciteitverkopen dan uit het traditionele opgefokte -voor het lichaam absoluut minder vitale- produkt. En het is duur vanwege de vele meer-arbeid. Liever ons geld aan de farmacie/overheid/ multinationals te besteden middels o.m. belastingen dan voor gezond eten te laten kiezen, en minder zieke mensen er op na te houden. Diverse klanten gaan/zijn  van de medicatie af sinds zij hier komen, voelen zich vitaler etc.

Men  wordt  (m.i.) systematisch klaar gestoomd verse fabrieksgroenten, opgekweekt in fabriekshallen, te gaan eten en de codex alimentarius als zoete koek te slikken. Het is inmiddels zo ver (mei 2017). Doorstraling van ons vers voedsel is bijna een feit, mijn eigen product nooit en te nimmer.

Wifi en de GSM lijkt steeds meer de garantie voor volksziekte nummer 1. Aantoonbaar is het al helaas.

 

Informatie over laatst genoemde twee punten en veel meer hier in te zien, uiteraard. Acht jaar geleden was ik volgens ‘men’ een dwaas toen ik dit vertelde, was het maar zo. Bovengenoemd schrijven kan mij klanten kosten, dat realiseer ik mij, mijn verantwoording. De blote waarheid komt toch eens naar buiten. 


Diversen

2012 Atelier CreaWorld. All rights reserved.

Gezocht:

Gemotiveerde vrijwillig(s)ter voor 1 of 2 dagen in de week: di, vr of zaterdag.